Vánoční VANILKOVÝ KRÉMEŠ s luxusním krémem: Vyčaruje největší pamlsek!

4867
Sdílejte

Mezi obzvlášť chutné zákusky patří různé typy tzv.. Krémeše. Existují v mnoha variacích a chutě se také různí.

My si dnes ukážeme konkrétně krémeš, který patří k francouzským vanilkovým zákuskům.

Vanilkový zákusek zvaný Mille feuille, se podává téměř v každé dobré pařížské cukrárně. Budete-li si ho však chtít připravit i Vy a to v pohodlí domova, hurá do toho.

Příprava není vůbec náročná.

Zvládnou ji i začátečníci, tedy ostřílené hospodyňky s vanilkovým krémem nemohou mít sebemenší problém.

Budeme potřebovat následující ingredience:

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články