RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!

18198
Sdílejte

1 bal. vanilkový cukr

150 g kr. cukr

125 g máslo

100 g moučkový cukr

Dále budeme potřebovat:

100 g čokoláda

50 g máslo

2 lžíce olej

150 g kokos

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Bílky vyšleháme s cukrem (4 lžíce) do pěny.

Žloutky spolu s cukrem (8 lžic) vyšleháme do pěny, přidáme vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem.

Nakonec jemně vmícháme ušlehaný sníh z bílků.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články