MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !

7540
Sdílejte

Česnek přendáme do misky a přidáme parmazán a strouhanku a vše dobře promícháme.

Odložíme stranou až do použití.

Po 20 minutách vyjmeme mrkev z trouby a posypeme připravenou drobenkou, promícháme a dáme péct do trouby na dalších 10 minut.

 

Znovu promícháme a vrátíme do trouby na dalších 10 minut.

Upečenou mrkev přendáme na talíř a posypeme nasekanou petrželkou.

Ihned podáváme.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články