MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !

2219
Sdílejte

nasekanou petrželku

Česnek 4 stroužky nebo podle chuti (může být čerstvý nebo i sušený)

Postup:
Mrkev oloupeme, omyjeme a osušíme, nakrájíme na 3-4 části.

Přendáme do misky a polijeme olejem, přidáme sůl, pepř a dobře promícháme.

Plech vysteleme pečícím papírem a mrkev poklademe na plech v jedné vrstvě.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů 20 min.

Mezitím si uděláme drobenku nasekáním česneku co nejjemněji.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články