Lahodné a jemné linecké pečivo: Jednoduchý a rychlý recept z běžně dostupných ingrediencí, které je mnohem lepší, než to kupované !

3288
Sdílejte

Z těsta si pomocí formičky vykrojíme kolečka, která uložíme na plech.

Kolečka by měla být stejně tlustá, aby se nám rovnoměrně upekla.

Těsto, které nám zůstalo vždy promícháme s čerstvým, aby nebylo suché.

TIP:

Do jedné části koleček, která pojedou navrch si můžeme vykrojit libovolné vzory, resp. linecké pečivo jako takové může mít také tvar, jaký si vyberete.

V troubě vyhřáté na 190 ° C necháme péct kolečka 6 minut.

Během pečení je sledujeme, aby se nám nepřipekli.

Recept pokračuje na další straně

Vrch koláčků můžeme ozdobit čokoládou.

Na nevyříznutou část koleček natřeme džem a poté spojíme s druhou částí.

Koláčky jsou připraveny k servírování.

Dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Varování: Když jednou vyzkoušíte tyto ořechové mušle, budete je péct každý rok!

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Další články