Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

23725
Sdílejte

Pomocí ozdobného sáčku nastříkáme rohlíky nebo tyčinky.

5.

Dáme do trouby sušit nejlépe horkovzdušně na 50 °C.

Recept pokračuje na další straně

6.

Krém:
Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem. Teprve potom dáme nad páru, kde šleháme až se nám krém lepí na boky a je dostatečně hustý. Nezapomeneme přidat 2 lžíce kakaa. Odstavíme a necháme vychladnout. Máslo vyšleháme a postupně po lžičkách přidáváme krém. Dobře vyšleháme.

7.

Upečené, vysušené ozdobíme pomocí ozdobného sáčku nádivkou a dáme do chladničky ztuhnout.

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a můžeme namáčet.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články