Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

23918
Sdílejte

Pomocí ozdobného sáčku nastříkáme rohlíky nebo tyčinky.

5.

Dáme do trouby sušit nejlépe horkovzdušně na 50 °C.

Recept pokračuje na další straně

6.

Krém:
Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem. Teprve potom dáme nad páru, kde šleháme až se nám krém lepí na boky a je dostatečně hustý. Nezapomeneme přidat 2 lžíce kakaa. Odstavíme a necháme vychladnout. Máslo vyšleháme a postupně po lžičkách přidáváme krém. Dobře vyšleháme.

7.

Upečené, vysušené ozdobíme pomocí ozdobného sáčku nádivkou a dáme do chladničky ztuhnout.

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a můžeme namáčet.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články