Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

23725
Sdílejte

čokoláda na vaření

Recept pokračuje na další straně

Postup:
1.

Bílky a moučkový cukr vyšleháme do pěny až poté dáme nad páru.

2.

Nad párou šleháme až zhoustne, uvidíme podle toho, jak se nám lepí na kraj misky. Když začne houstnout přidáme ořechy s moukou.

3.

Dobře promícháme a odstavíme. Je velmi důležité bílky nad párou dostatečně dlouho vyšlehat (vařit tak 20 min). Jinak se nám rohlíky budou na papíře roztékat. Jako test vyzkoušejte nabrat lžičkou a hmota by z ní neměla opadnout. Sněhovou hmotu necháme 10-15 min odpočívat.
4.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články