Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

21449
Sdílejte

čokoláda na vaření

Recept pokračuje na další straně

Postup:
1.

Bílky a moučkový cukr vyšleháme do pěny až poté dáme nad páru.

2.

Nad párou šleháme až zhoustne, uvidíme podle toho, jak se nám lepí na kraj misky. Když začne houstnout přidáme ořechy s moukou.

3.

Dobře promícháme a odstavíme. Je velmi důležité bílky nad párou dostatečně dlouho vyšlehat (vařit tak 20 min). Jinak se nám rohlíky budou na papíře roztékat. Jako test vyzkoušejte nabrat lžičkou a hmota by z ní neměla opadnout. Sněhovou hmotu necháme 10-15 min odpočívat.
4.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články