Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

24198
Sdílejte

„Někdo je peče pouze o Vánocích, někdo jen o Velikonocích a já celoročně :)“

Budeme potřebovat:
Těsto:

4 ks – bílky
30 dkg – moučkový proset cukr
15 dkg – mleté ​​ořechy
3 dkg – hladká mouka speciál

Náplň:

4 ks – celá vejce
20 dkg – krystalový cukr
1 bal. – vanilkový cukr
250 g – máslo 82%
2 lžíce – kakao

Poleva:

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články