Karamelové kuličky s vůní kávy

2941
Sdílejte

Přeložte zabalené kuličky do papírových košíčků a podávejte chlazené.

Tento dezert vám vydrží opravdu dlouhou dobu, kdykoli vás návštěva překvapí, stačí jej vynést z lednice a jen uložit na misku.

Recept pokračuje na další straně

Poznámka:

Kromě kávy můžete do sušenkového těsta přidat koňak, vařené kakao nebo dokonce několik lžic mascarpone. S těmito variacemi vždy získáte novou chuť. V případě, že do těsta přidáváte mascarpone, doporučuje se nechat kuličky v chladničce před jejich zabalením.

VIDEO POSTUP :

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články