Dominika Gottová si pořádně zavařila : Neustále napadá vdovu Ivanu a Lucie s ní skončila nadobro !

11149
Sdílejte

Kdyby ještě žil Karel Gott,tak by jistě neměl radost z toho, jak se chová jeho nejstarší dcera Dominika. Nedostavila se na premiéru dokumentu Karel, ale nebrala si servítek a pomlouvala svojí macechu Ivanu.

Na její chování reagoval i její sestra Lucie.Posléze s ní ukončila veškerý kontakt.

Není to tak dlouho,kdy měl premiéru dokument Karel, který připomíná poslední roky života našeho nejslavnějšího zpěváka Karla Gotta.Tato akce byla považována jako vrchol sezóny, tak samozřejmědostala pozvánku i jeho nejstarší dcera Dominika momentálně žijící ve Finsku.

Opustil ji manžel,má tam dluhy a je bez práce, uvažuje, že se vrátí zpět do Čech.Dominika ovšem propadla lékům a alkoholu, i když momentálně tvrdí, že je čistá, nechce se tomu věřit.Proč by jinak na premiéru nedorazila a neuctila tím památku svého otce, ale raději se neustále nevybíravě opírala do jeho manželky Ivany, která se o něj na rozdíl od ní starala do posledních chvil.

Kam dál?

Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Nechtěla nás k němu pustit, zuří nejbližší přátelé Josefa Laufera. Zlobí se na jeho dceru Ester

Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Fotografie ze které mrazí : Kateřina Brožová bojuje s nemocí. „Zdravím vás z postele, moji milí. I takhle blbě herečky vypadají, když jsou nemocné,“

Další články