Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !

516
Sdílejte

Osolíme a postupně zalijeme ledovou vodou (ve vodě necháme rozpustit pár kostek ledu).

Dobře promícháme, uhladíme, přikryjeme potravinářskou fólií.

Odložíme na 2 – 3 hodiny do chladničky.

Po uplynutí této doby maso vyjmeme z chladničky.

Přidáme mletý pepř, mletý koriandr, sušený česnek a dobře promícháme.

Potom hmotu rozdělíme na dvě části, rozložíme a vyformujeme do válce na potravinářskou fólii.

Zabalíme jako bonbón a poté převážeme.

Takto připravené vložíme do hrnce s horkou vodou a vaříme – ale pozor, voda by neměla vařit!

Vaříme 1 hodinu při teplotě 80 °C.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Křehké medové kolečka s marmeládou.Tento RECEPT dělám na Vánoce spoustu let, fantastická chuť a dlouho vydrží !

MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !

Kuřecí maso s bramborami trochu jinak: Udělejte dojem na pozvané hosty touto úžasnou roládou zabalenou ve slanině !

Nepečené kuličky z kondenzovaného mléka, které chutnají úplně jako Marlenka: Když jsou na stole, netřeba už jiné dezerty !

Geniální nepečené TYČINKY na vánoční svátky, rozplývají se v ústech! Stačí jen 3 ingredience a 10 minut

Další články