Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !

17304
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Potom šunku vyjmeme a necháme ji v ledové vodě úplně vychladnout.

Osušíme papírovými utěrkami, zabalíme do potravinářské fólie.

Necháme stát alespoň 1 den v chladničce.

Hotovo.

Nyní stačí už jen nakrájet a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEOPOSTUP

https://youtu.be/xenJj4a6Cq0

 

 

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články