Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !

19043
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Potom šunku vyjmeme a necháme ji v ledové vodě úplně vychladnout.

Osušíme papírovými utěrkami, zabalíme do potravinářské fólie.

Necháme stát alespoň 1 den v chladničce.

Hotovo.

Nyní stačí už jen nakrájet a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEOPOSTUP

https://youtu.be/xenJj4a6Cq0

 

 

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články