Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !

17857
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Potom šunku vyjmeme a necháme ji v ledové vodě úplně vychladnout.

Osušíme papírovými utěrkami, zabalíme do potravinářské fólie.

Necháme stát alespoň 1 den v chladničce.

Hotovo.

Nyní stačí už jen nakrájet a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEOPOSTUP

https://youtu.be/xenJj4a6Cq0

 

 

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články