Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !

14705
Sdílejte

Potom posekáme najemno.

Obě masné masy přendáme do jenské mísy.

Recept pokračuje na další straně

Osolíme a postupně zalijeme ledovou vodou (ve vodě necháme rozpustit pár kostek ledu).

Dobře promícháme, uhladíme, přikryjeme potravinářskou fólií.

Odložíme na 2 – 3 hodiny do chladničky.

Po uplynutí této doby maso vyjmeme z chladničky.

Přidáme mletý pepř, mletý koriandr, sušený česnek a dobře promícháme.

Potom hmotu rozdělíme na dvě části, rozložíme a vyformujeme do válce na potravinářskou fólii.

Zabalíme jako bonbón a poté převážeme.

Takto připravené vložíme do hrnce s horkou vodou a vaříme – ale pozor, voda by neměla vařit!

Vaříme 1 hodinu při teplotě 80 °C.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články