Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !

18746
Sdílejte

Potom posekáme najemno.

Obě masné masy přendáme do jenské mísy.

Recept pokračuje na další straně

Osolíme a postupně zalijeme ledovou vodou (ve vodě necháme rozpustit pár kostek ledu).

Dobře promícháme, uhladíme, přikryjeme potravinářskou fólií.

Odložíme na 2 – 3 hodiny do chladničky.

Po uplynutí této doby maso vyjmeme z chladničky.

Přidáme mletý pepř, mletý koriandr, sušený česnek a dobře promícháme.

Potom hmotu rozdělíme na dvě části, rozložíme a vyformujeme do válce na potravinářskou fólii.

Zabalíme jako bonbón a poté převážeme.

Takto připravené vložíme do hrnce s horkou vodou a vaříme – ale pozor, voda by neměla vařit!

Vaříme 1 hodinu při teplotě 80 °C.

Kam dál?

Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní

Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Další články