Neotevřené plechovky salca vložíme do hrnce s vodou tak, aby byly zcela ponořeny.
Vaříme 2 hodiny. Po dvou hodinách ho vylijeme z plechovky a necháme vychladnout.
Uvaříme pudink podle návodu a také necháme vychladnout.
Obsah plechovek dáme do mixéru, přidáme pudink a šleháme, přičemž postupně přiléváme whisky (rum) a ochutnáváme. Necháme na tvém a chladném místě ve skleněné láhvi, podáváme vychladlé s kostkou ladu.
Kam dál?
- Babiččin makový závin. Peče ho vždy na Vánoce. Je to ten nejlepší závin, jaký jsem kdy jedla
- Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit
- Konec plýtvání jídlem: Luxusní salát s kuřecím masem už za 5 minut ze surovin, co vám zbyly od oběda. Vyzkoušíte ho také?
- Studený tvarohový koláč s broskvemi a želé. Lahodné osvěžení…