Neotevřené plechovky salca vložíme do hrnce s vodou tak, aby byly zcela ponořeny.
Vaříme 2 hodiny. Po dvou hodinách ho vylijeme z plechovky a necháme vychladnout.
Uvaříme pudink podle návodu a také necháme vychladnout.
Obsah plechovek dáme do mixéru, přidáme pudink a šleháme, přičemž postupně přiléváme whisky (rum) a ochutnáváme. Necháme na tvém a chladném místě ve skleněné láhvi, podáváme vychladlé s kostkou ladu.
Kam dál?
- Pikantní polévka podle mistra šéfkuchaře, kterou uvaříte už za 20 minut! Luxusní oběd i vydatná večeře pro všechny gurmány.
- Rychlý a výborný salát s kolínky a zakysanou smetanou: Ideální oběd za 15 minut, chuť překvapí i náročné !
- Nepečené kokosové tyčinky a kuličky z JEDNÉ DÁVKY: Výborný recept na TRVANLIVÉ vánoční cukroví!
- 3 vrstvý koláč bez pečení. Krémový a lahodný !







