Vyhazujete starší chleba? Tak to už nedělejte a připravte si dobrotu z oblíbených surovin

4084
Sdílejte

4) Povrch potřeme máslem, posypeme sýrem – můžeme přidat i zelené bylinky.

5) Přikryjeme alobalem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 180 stupňů asi 20 minut. Pak alobal sejmeme a necháme ještě 10-15 minut zapéct.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Zdroj receptu: aluvegikurtaporta.blogspot.com

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články