Fantastický dietní dezert bez mouky a cukru

3678
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Tvaroh rozmixujte v mixéru.

Přidejte smetanu a želatinu, míchejte spolu, dokud nebude směs zcela homogenní.

Nalijte do formy, přikryjte fólií.

Dejte do lednice na 6-8 hodin, dokud úplně neztuhne.

Hotový dezert dozdobte podle svých představ.

Já jsem použila strouhanou čokoládu a domácí mátový sirup.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Video návod:

 

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články