Fantastický dietní dezert bez mouky a cukru

2062
Sdílejte

Želatina v prášku – 18 až 20 g

Recept pokračuje na další straně

postup:
Zalijte želatinu studeným mlékem a nechte nabobtnat.


Vejce vymíchejte se škrobem a trochou mléka.

Když je hmota zcela homogenní, přidejte zbývající množství mléka (celkem 500 g mléka).


Vařte na mírném ohni za stálého míchání.

Když se objeví první vařící bubliny, vařte krém po dobu 30-60 sekund.

Sundejte z plamene.

Nabobtnalou želatinu zahřejte na teplotu asi 60 stupňů.

V žádném případě ji nevařte, jinak ztratí své vlastnosti.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články