Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

7513
Sdílejte

Hmotu navrstvěte na jeden plát oplatky, dokud je teplá .

Na masu položte sušenky, předtím namočené v pomerančové šťávě.

Recept pokračuje na další straně

Vrstva 2:

Cukr a vodu dejte na plamen a vařte, dokud se cukr nerozpustí.

Přidejte máslo nebo margarín a čokoládu – mícháním rozpusťte.

Odstraňte z tepla a přidejte mleté vlašské ořechy .

Hmotu dobře promíchejte a naneste na sušenky.

Nechte vychladnout a připravte čokoládovou polevu.

poleva:

Rozmíchejte čokoládu s olejem na mírném ohni a na koláč nalijete čokoládu, nakonec posypte kokosem.

Koláč v chladu vydrží i celý týden.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články