Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

8792
Sdílejte

Hmotu navrstvěte na jeden plát oplatky, dokud je teplá .

Na masu položte sušenky, předtím namočené v pomerančové šťávě.

Recept pokračuje na další straně

Vrstva 2:

Cukr a vodu dejte na plamen a vařte, dokud se cukr nerozpustí.

Přidejte máslo nebo margarín a čokoládu – mícháním rozpusťte.

Odstraňte z tepla a přidejte mleté vlašské ořechy .

Hmotu dobře promíchejte a naneste na sušenky.

Nechte vychladnout a připravte čokoládovou polevu.

poleva:

Rozmíchejte čokoládu s olejem na mírném ohni a na koláč nalijete čokoládu, nakonec posypte kokosem.

Koláč v chladu vydrží i celý týden.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články