Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

8578
Sdílejte

Hmotu navrstvěte na jeden plát oplatky, dokud je teplá .

Na masu položte sušenky, předtím namočené v pomerančové šťávě.

Recept pokračuje na další straně

Vrstva 2:

Cukr a vodu dejte na plamen a vařte, dokud se cukr nerozpustí.

Přidejte máslo nebo margarín a čokoládu – mícháním rozpusťte.

Odstraňte z tepla a přidejte mleté vlašské ořechy .

Hmotu dobře promíchejte a naneste na sušenky.

Nechte vychladnout a připravte čokoládovou polevu.

poleva:

Rozmíchejte čokoládu s olejem na mírném ohni a na koláč nalijete čokoládu, nakonec posypte kokosem.

Koláč v chladu vydrží i celý týden.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články