Proč je Štír nejdůležitějším znamením zvěrokruhu?

1964
Sdílejte

Už z dálky si nemůžete nevšimnout osoby s uhrančivým pohledem. Kdo je ten člověk, který vás doslova zrentgenuje a váš pocit, že nemůžete nic před ním zakrýt je namístě?

A tak raději uhnete pohledem. Nepochybně jste narazili na Štíra. Nepočítejte s tím, že byste si lichotami u něj uspěli a stoupli v jeho očích. Sám o sobě a svých kvalitách moc dobře ví a tuto formu bere jako účelové podlézání.

Toto znamení se projevuje bystrostí, rychlými myšlenkovými pochody a je v neustálém pohybu (pokud to není fyzicky, tak alespoň v duševní rovině). Jsou velmi vášniví a často i žárliví (mají dojem vlastnictví i osob kolem sebe). Neovládnou se, mají-li pocit, že je narušeno jejich teritorium. Nesouhlasíte se Štírem? Připravte se na neskutečnou argumentaci a boj o pravdu. Ta je samozřejmě vždy na jeho straně, jinou možnost ani ve skrytu duše nepřipustí. Lidé se jich podvědomě bojí, přesto jsou pro ně neodolatelní, Možná i proto platí Štír za nejerotičtější znamení zvěrokruhu.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články