Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

19171
Sdílejte

Následně přimícháme nastrouhaná jablka.

Bílky utřeme na tuhý sníh.

Postupně přimícháme do těsta.

Na rozpálené pánvi vymazané olejem pečeme lívance na středním ohni z obou stran.

Pečeme, dokud nezískají světlehnědá barvu.

Recept pokračuje na další straně

Lívance můžete podávat s náplní podle chuti, nám nejvíce chutnaly s jahodovým jogurtem nebo ochuceným tvarohem.

Lívance jsou jemné a jako pavučinka.

Vynikající jsou také samy o sobě, například jen posypané práškovým cukrem.

Přejeme vám dobou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články