Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

16204
Sdílejte

Následně přimícháme nastrouhaná jablka.

Bílky utřeme na tuhý sníh.

Postupně přimícháme do těsta.

Na rozpálené pánvi vymazané olejem pečeme lívance na středním ohni z obou stran.

Pečeme, dokud nezískají světlehnědá barvu.

Recept pokračuje na další straně

Lívance můžete podávat s náplní podle chuti, nám nejvíce chutnaly s jahodovým jogurtem nebo ochuceným tvarohem.

Lívance jsou jemné a jako pavučinka.

Vynikající jsou také samy o sobě, například jen posypané práškovým cukrem.

Přejeme vám dobou chuť! 🙂

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články