Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !

55929
Sdílejte

Pečeme v předehřáté troubě při 180 ° C asi 30 minut.

Nyní si připravíme krém.

V misce smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, vejce a vymícháme metličkou.

Na sporák dáme do hrnce vařit mléko a vylijeme do něj připravenou směs.

Za stálého míchání vaříme, dokud krém nezhoustne.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec do krému zašleháme změklé máslo.

V samostatné misce si vyšleháme šlehačku na hustou šlehačku.

Po částech ji zapracujeme do krému. Hotový krém nalijeme na upečené těsto a uhladíme.

Odložíme do lednice na 2 hodiny.

Následně ozdobíme dezert rozehřátou čokoládou a karamelem.

Nakrájíme a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články