Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !

54667
Sdílejte

Pečeme v předehřáté troubě při 180 ° C asi 30 minut.

Nyní si připravíme krém.

V misce smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, vejce a vymícháme metličkou.

Na sporák dáme do hrnce vařit mléko a vylijeme do něj připravenou směs.

Za stálého míchání vaříme, dokud krém nezhoustne.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec do krému zašleháme změklé máslo.

V samostatné misce si vyšleháme šlehačku na hustou šlehačku.

Po částech ji zapracujeme do krému. Hotový krém nalijeme na upečené těsto a uhladíme.

Odložíme do lednice na 2 hodiny.

Následně ozdobíme dezert rozehřátou čokoládou a karamelem.

Nakrájíme a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články