Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !

55904
Sdílejte

500 ml mléka

2 vejce

50 hladké mouky

50 g másla

10 g vanilkového cukru

120 g krystalového cukru

200 ml smetany

20 g rozpuštěné čokolády

20 g karamelu

Recept pokračuje na další straně

postup:
Do hrnce si nalijeme mléko, vodu, přidáme máslo, cukr, sůl, mouku a za stálého míchání uvaříme kompaktní těsto, které se odděluje od stěn hrnce.

Přendáme ho do misky a po jednom zašleháváme vejce.

Plech si pokryjeme pečícím papírem, navrstvíme na něj těsto a rozetřeme.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články