Zapékané farářskou brambory: Chutná, levná a rychlá večeře, kterou se vyplatí navařit hned dnes !

9320
Sdílejte

Rozmačkáme, přidáme nakrájenou jarní cibulku, nasekaný kopr a na kostičky nakrájenou Mozzarellu.

Recept pokračuje na další straně

Promícháme a tuto náplň balíme do plátků mortadelly.

Tyto kapsičky ukládáme na vymazaný pekáč, přičemž dno posypeme ještě strouhankou.

Pečeme 10 – 15 minut při teplotě 200 ° C.

Hotovo.

Přejeme dobrou chuť!
Video návod:

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články