Takto peču žebírka a z té chuti se všichni mohou zbláznit: Dejte je na plech takto a zalijte pivem, výsledek famózní !

5328
Sdílejte

sůl

na omáčku:

konzerva krájených rajčat

3 lžíce hnědého cukru

1 lžíce balsamika

1 cibule

4 stroužky česneku

pár semínek z chilli papričky

sůl

koření

worcester

Recept pokračuje na další straně

postup:
Nejprve si den předem naložíme žebírka .

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články