Něco na tom bude! Který orgán v těle nemáte v pořádku? Zjistíte to podle noční hodiny, v níž se často budíte !

15440
Sdílejte

Budíte se v noci často v jistém čase? Může to znamenat, že ve vašem organismu je vnitřní nerovnováha. Najděte si konkrétní čas a dozvíte se, který orgán může být problematický.

Podle tradiční čínské medicíny je fyzické a mentální zdraví přímo spojeny s vnitřními rytmy a systémy, které řídí všechny životní funkce. Pokud trpíte nedostatkem spánku, projeví se to i na vašem těle.

Není žádná novinka, že spánek je velmi podstatný, aby vše v těle správně fungovalo. Už krátkodobý nedostatek spánku způsobuje náladovost, výpadky paměti a může dokonce ovlivnit vaše rozhodovací schopnosti. Díky tomu jste náchylnější na zranění i nehody.

Již několik bezesných nocí může způsobit, že začnete jíst více Vysokokalorické jídla a častěji, čili přibíráte na váze. Zvyšuje se také krevní tlak, záněty, hladina stresových hormonů, krevní cukr i inzulín, což vede k riziku kardiovaskulárních chorob, diabetu a onemocnění štítné žlázy.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články