Jak připravit šlehačku z mléka: Vyzkoušejte trik cukrářů

9918
Sdílejte

Misku vložte na cca hodinu do chladničky.

Později vychladlou směs vyšlehejte elektrickým šlehačem nebo metličkou ručně se šlehačky.

TIP:

Podobně můžete šlehačku ušlehat i ze smetany na vaření .

Množství přidané želatiny bude samozřejmě menší vzhledem k vyšší obsah tuku ve smetaně (11 až 15%).

Na 350 ml smetany na vaření postačí 1,5 lžičky práškové želatiny.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články