Jak připravit šlehačku z mléka: Vyzkoušejte trik cukrářů

8850
Sdílejte

Misku vložte na cca hodinu do chladničky.

Později vychladlou směs vyšlehejte elektrickým šlehačem nebo metličkou ručně se šlehačky.

TIP:

Podobně můžete šlehačku ušlehat i ze smetany na vaření .

Množství přidané želatiny bude samozřejmě menší vzhledem k vyšší obsah tuku ve smetaně (11 až 15%).

Na 350 ml smetany na vaření postačí 1,5 lžičky práškové želatiny.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články