Jak připravit šlehačku z mléka: Vyzkoušejte trik cukrářů

10221
Sdílejte

Misku vložte na cca hodinu do chladničky.

Později vychladlou směs vyšlehejte elektrickým šlehačem nebo metličkou ručně se šlehačky.

TIP:

Podobně můžete šlehačku ušlehat i ze smetany na vaření .

Množství přidané želatiny bude samozřejmě menší vzhledem k vyšší obsah tuku ve smetaně (11 až 15%).

Na 350 ml smetany na vaření postačí 1,5 lžičky práškové želatiny.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články