Jak připravit šlehačku z mléka: Vyzkoušejte trik cukrářů

10221
Sdílejte

Myslíte si, že na vynikající šlehačku potřebujete vždy jen smetanu z obchodu, která obsahuje alespoň 30% tuku?

Ano, jde o tradiční surovinu, ze které šlehačku připravujeme .

Měli byste vědět, že šlehačka, která perfektně drží a dá se připravit i z obyčejného mléka, která má jen nepřiměřené množství tuku ve srovnání se smetanou na šlehání.

Pokud tedy v chladničce budete mít jen mléko a žádnou smetanu, tento trik profíků se vám bude vybrána hodit.

Do této šlehačky nemusíte už přidávat ztužovač.

Drží perfektně.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články