Domácí Monte do sklenic: Když zkusíte jednou, na kupovaný dezert si už ani nevzpomenete !

11558
Sdílejte

Nakonec přidáme pomleté ​​lískové oříšky a ještě krátce povaříme.

Dokud směs vychladne, našleháme si máslo, které následně vmícháme do vyhladovělé směsi.

V další míse smícháme zakysanou smetanu s vanilkovými cukry – tak připravíme světlý krém.

Recept pokračuje na další straně

Teď už jen stačí navrstvit světlý a tmavý krém.

Na dno sklenice dáme světlý smetanový krém, na něj tmavý oříškový krém a na něj opět světlý smetanový krém.

Takto postupujeme dokud není pohár plný. Dáme vychladit a můžeme si pochutnávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články