Domácí Monte do sklenic: Když zkusíte jednou, na kupovaný dezert si už ani nevzpomenete !

12490
Sdílejte

Nakonec přidáme pomleté ​​lískové oříšky a ještě krátce povaříme.

Dokud směs vychladne, našleháme si máslo, které následně vmícháme do vyhladovělé směsi.

V další míse smícháme zakysanou smetanu s vanilkovými cukry – tak připravíme světlý krém.

Recept pokračuje na další straně

Teď už jen stačí navrstvit světlý a tmavý krém.

Na dno sklenice dáme světlý smetanový krém, na něj tmavý oříškový krém a na něj opět světlý smetanový krém.

Takto postupujeme dokud není pohár plný. Dáme vychladit a můžeme si pochutnávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články