Bramborový nákyp plněný šunkou a sýrem: Výborný oběd z jedné mísy, který si všichni pochvalují !

1796
Sdílejte

7. Na závěr přikryjeme druhou polovinou bramborové hmoty, navrch naskládáme plátky mozzarelly a posypeme oreganem.

8. Vložíme do předehřáté trouby.

Pečeme při teplotě 180 ° C asi 30 minut.

9. Po dopečení jedné mísu vyjmeme a můžeme servírovat.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !

Takovou krkovičku jste ještě nejedli – Zapékaná krkovička si získá i ty nejnáročnější gurmány

Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

Pokud máte doma brambory a kousek sýra, tyto tyčinky musíte vyzkoušet !

Další články