Bramborový nákyp plněný šunkou a sýrem: Výborný oběd z jedné mísy, který si všichni pochvalují !

3881
Sdílejte

Pečeme při teplotě 180 ° C asi 30 minut.

9. Po dopečení jedné mísu vyjmeme a můžeme servírovat.

Recept pokračuje na další straně

Hotovo.
Přejeme dobrou chuť!

TIP: Jídlo můžete ozdobit i zelenými olivami, či sušenými rajčaty a namísto mozzarelly můžete použít i jiné druhy sýra.

VIDEO NÁVOD :

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články