Nejlepší domácí nanuky BEZ vajec: Stačí jen 3 přísady, zamíchat a dát zmrazit – žádné hrudky, krystalky a úžasně krémové !

15137
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Do šlehačky postupně vmícháme kondenzované mléko.

Během míchání ochutnejte, pokud se vám zmrzlina zdá příliš sladká, nemusíte použít celé mléko, případně dolijte neslazené mléko.

Výslednou směs navrstvíme do vhodné nádoby.

Čokoláda rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě.

Rozpuštěnou čokoládu nalijeme do formiček a formy otáčíme tak, aby čokoláda pokryla celý povrch.

Recept pokračuje na další straně

Čokoláda by měla tvořit jen tenkou vrstvu.

Nádobky nyní vložíme do mrazničky na 10 minut.


Tentokrát stačí, aby čokoláda na stěnách dobře ztuhla.

Naplňte nádobky zmrzlinou, zapíchněte do středu paličku a vložte do mrazáku na 5 hodin nebo lépe – přes noc.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články