Nejlepší domácí nanuky BEZ vajec: Stačí jen 3 přísady, zamíchat a dát zmrazit – žádné hrudky, krystalky a úžasně krémové !

30841
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Do šlehačky postupně vmícháme kondenzované mléko.

Během míchání ochutnejte, pokud se vám zmrzlina zdá příliš sladká, nemusíte použít celé mléko, případně dolijte neslazené mléko.

Výslednou směs navrstvíme do vhodné nádoby.

Čokoláda rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě.

Rozpuštěnou čokoládu nalijeme do formiček a formy otáčíme tak, aby čokoláda pokryla celý povrch.

Recept pokračuje na další straně

Čokoláda by měla tvořit jen tenkou vrstvu.

Nádobky nyní vložíme do mrazničky na 10 minut.


Tentokrát stačí, aby čokoláda na stěnách dobře ztuhla.

Naplňte nádobky zmrzlinou, zapíchněte do středu paličku a vložte do mrazáku na 5 hodin nebo lépe – přes noc.

Kam dál?

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Další články