Recept pokračuje na další straně
Do šlehačky postupně vmícháme kondenzované mléko.
Během míchání ochutnejte, pokud se vám zmrzlina zdá příliš sladká, nemusíte použít celé mléko, případně dolijte neslazené mléko.
Výslednou směs navrstvíme do vhodné nádoby.
Čokoláda rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě.
Rozpuštěnou čokoládu nalijeme do formiček a formy otáčíme tak, aby čokoláda pokryla celý povrch.
Recept pokračuje na další straně
Čokoláda by měla tvořit jen tenkou vrstvu.
Nádobky nyní vložíme do mrazničky na 10 minut.
Tentokrát stačí, aby čokoláda na stěnách dobře ztuhla.
Naplňte nádobky zmrzlinou, zapíchněte do středu paličku a vložte do mrazáku na 5 hodin nebo lépe – přes noc.