Tento recept na nakládané zelí bez zavařování vydrží i několik měsíců

6026
Sdílejte

Nakládaná zelenina je velmi oblíbená v českých domácnostech Složité zavařování, kontrola teploty a otáčení sklenic však některé hospodyňky trochu děsí, i když se o nic složitého nejedná, přeci jen je sterilizace zavařených sklenic o něco pracnější.

Proto vám přinášíme super tip na nakládané zelí, které uchováte i bez sterilizace velmi dlouhou dobu.

Na nakládané zelí bez sterilizace budete potřebovat:
Bílé zelí – 2 kg
mrkev – 2 ks
česnek – 5 stroužků
cukr – 100 g
sůl – 2 polévkové lžíce
bobkový list – 5 ks
černý pepř celý – 5 kuliček
slunečnicový olej – 100 ml
voda – 1 litr

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články