Prokládaná krkovice na pivu a česneku: Masíčko se rozplývá na jazyku, brambory a omáčka – TO musíte ochutnat !

14178
Sdílejte

postup:

Krkovičku si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem.

Necháme asi na 1 hodinku odležet – ideálně přes noc.

Nakrájíme si i brambory a cibulku (také jejich nezapomeneme ochutit).

Do vymazané mísy vrstvíme střídavě maso, brambory, slaninu a cibuli, vytvoříme tvar harmoniky.

Recept pokračuje na další straně

Přikryjeme a do trouby vyhřáté na 200 stupňů dáme péct na 15 minut.

Potom vyjmeme a podlijeme bujónem rozpuštěným ve vodě.

Dusíme zakryté 25 minut, podlijeme pivem a dusíme dalších 25 minut.

Potom odkryjeme a necháme zapéct.

Recept pokračuje na další straně

Výsledek! 🙂

Video inspirace:

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články