Proč by se cuketa neměla smažit, ale péct: TADY je recept – kdo nezkusí, může litovat !

21198
Sdílejte

Cuketu nastrouháme (neždímat).

Vejce utřeme se solí a pepřem, vmícháme cuketu.

Přidáme i nadrobno nakrájenou papriku, strouhaný sýr a promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Přidáme i mouku, prášek do pečiva , opět promícháme.

Směs navrstvíme do vymazaných otvorů na muffiny.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů.

Pečeme přibližně 25 minut, nebo dokud povrch muffiniek není zlatavý.

Video návod:

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články