Proč by se cuketa neměla smažit, ale péct: TADY je recept – kdo nezkusí, může litovat !

10968
Sdílejte

Sůl a pepř podle chuti (dle chuti více koření)

125 g hladké mouky

1 lžička prášek do pečiva

Máslo na vymazání formiček

Recept pokračuje na další straně

postup:

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články