Originální receptura na zavařené jahody: Jahody zůstávají celé, zachovají si výbornou chuť, i vůni a v obchodě takové nekoupíte !

3845
Sdílejte

Bohatá úroda jahod přináší s sebou otázku, jak je co nejlépe zpracovat pro další využití.

Pokud toužíte po té pravé chuti a vůni jahod, která vám iv zimě na chvilku vrátí čas léta, připravte si zásoby podle tohoto receptu z youtube !

potřebujeme:

1 kg čerstvých jahod

1 kg krystalového cukru

kyselinu citrónovou podle chuti

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články