Jako děti jsme ho znali všichni: Toto je důvod, proč byste dětský olej neměli pustit z ruky ani dnes!

32231
Sdílejte

Pokud si žehlíte vlasy

Vmasírujte si olej do konečků mokrých vlasů a nechte uschnout. Dětský olej vlasy ochrání a konečky se vám nebudou lámat. Je to dobrá rada, iv případě, že si vlasy nežehlíte. Olej konečky vyživí, budou silnější a budou se mnohem méně lámat.

Na podrážděnou a zanícenou pokožku
Pokud si koupíte olej s látkou Azulen, můžete jej používat i na zanícené a podrážděná místa na pokožce. Azulen má totiž protizánětlivé účinky.

extra lesk

Pokud chcete, aby se umyvadlo leskle jako nové, vetřete do něj trochu dětského oleje. Ten také vytvoří ochrannou vrstvu proti usazování kapek vody.

Na zamotaný řetízek

Zamotala se vám tenká řetízek či náramek? Naneste na místo, na kterém je uzel trochu dětského oleje a jemně rozmotejte. Půjde to jedna radost.

při holení

Dětský olej dokáže pokožku při holení ochránit před podrážděním lépe než pěna na holení. Navíc pokožka bude po holení jemná a hydratovaná.

Článek pokračuje na další straně

Bezbolestné odstranění náplasti

Odstraňování náplasti může být někdy pořádně bolestivé. Pokud však použijete dětský olej, bolest a tedy i pravděpodobnost nepříjemného zážitku snížíte na minimum.

Pomůže s prstenem

Pokud máte problémy se zaseknutým prstenem na prstu, který ani za nic nemůžete z prstu dostat, pomůže vám opět dětský olej. Natřete si prst i prsten olejem a půjde to jedna radost!

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články