Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !

3851
Sdílejte

Kopr, petrželku

Jadérka z granátového jablka (volitelné)

menší misky

Recept pokračuje na další straně

postup:

Podle návodu si připravíme aspik aspik děláme se zeleninovým nebo masovým vývarem a už ho nemusíme ochucovat.

Pokud právě manžel vaří huspeninu použiji huspeninový vývar i s masem.

Příprava aspiku z vývaru je však skutečně rychlá a jednoduchá.

Nyní si připravíme misky – ideální jsou menší misky s ozdobnými okraji.

Uvařené vejce nakrájíme na plátky a mrkev můžeme vykrojit, čímž získáme krásnou jedlou ozdobu.

Do misek nalijeme na dno trochu aspiku.

Uložíme plátek vajíčka, zeleninu, bylinky a pokud máte, tak i jadérka z granátového jablka, vypadá to opravdu velmi efektně.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články