Vynikající Velikonoční rosol (nejen) na sváteční stůl: Poctivá pochoutka našich dědů a nejlepší lék na bolavé klouby !

4380
Sdílejte

2 cibule

4 bobkové listy

2 – 3 hlavičky česneku

koření

sůl

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vepřové kolena dáme do hrnce s vodou a dáme vařit na sporák .

Vaříme dokud nezačne vznikat pěna, tu odstraníme a pak vodu vyměníme.

Nyní vložíme do hrnce i zeleninu, dáme vařit spolu s masem, bobkovým listem a pepřem.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články