Vynikající Velikonoční rosol (nejen) na sváteční stůl: Poctivá pochoutka našich dědů a nejlepší lék na bolavé klouby !

5837
Sdílejte

2 cibule

4 bobkové listy

2 – 3 hlavičky česneku

koření

sůl

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vepřové kolena dáme do hrnce s vodou a dáme vařit na sporák .

Vaříme dokud nezačne vznikat pěna, tu odstraníme a pak vodu vyměníme.

Nyní vložíme do hrnce i zeleninu, dáme vařit spolu s masem, bobkovým listem a pepřem.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články