Vynikající Velikonoční rosol (nejen) na sváteční stůl: Poctivá pochoutka našich dědů a nejlepší lék na bolavé klouby !

6009
Sdílejte

2 cibule

4 bobkové listy

2 – 3 hlavičky česneku

koření

sůl

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vepřové kolena dáme do hrnce s vodou a dáme vařit na sporák .

Vaříme dokud nezačne vznikat pěna, tu odstraníme a pak vodu vyměníme.

Nyní vložíme do hrnce i zeleninu, dáme vařit spolu s masem, bobkovým listem a pepřem.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články