Vynikající Velikonoční rosol (nejen) na sváteční stůl: Poctivá pochoutka našich dědů a nejlepší lék na bolavé klouby !

5748
Sdílejte

2 cibule

4 bobkové listy

2 – 3 hlavičky česneku

koření

sůl

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vepřové kolena dáme do hrnce s vodou a dáme vařit na sporák .

Vaříme dokud nezačne vznikat pěna, tu odstraníme a pak vodu vyměníme.

Nyní vložíme do hrnce i zeleninu, dáme vařit spolu s masem, bobkovým listem a pepřem.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články