Vynikající Velikonoční rosol (nejen) na sváteční stůl: Poctivá pochoutka našich dědů a nejlepší lék na bolavé klouby !

5479
Sdílejte

2 cibule

4 bobkové listy

2 – 3 hlavičky česneku

koření

sůl

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vepřové kolena dáme do hrnce s vodou a dáme vařit na sporák .

Vaříme dokud nezačne vznikat pěna, tu odstraníme a pak vodu vyměníme.

Nyní vložíme do hrnce i zeleninu, dáme vařit spolu s masem, bobkovým listem a pepřem.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články