Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

6881
Sdílejte

100 g strouhaného sýra

sůl, pepř podle chuti

mouku, vejce a strouhanku na trojobal

postup:

Brambory si uvaříme do měkka, rozmačkáme na kaši, smícháme s vajíčky, nadrobno nakrájenou cibulí, strouhaným sýrem, osolíme a opepříme. Opět vyformujeme do tvaru karbanátků, obalíme v klasickém trojobalu (nebo nejdříve ve vajíčku, pak v mouce a nakonec ve strouhance) a osmažíme z obou stran na rozpáleném oleji. Přejeme dobrou chuť!


VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Nejlepší domácí chléb: 2 recepty, které si zamilujete!

Další články