Tento vynikající minutkových nepečený dezert s množstvím krému je tak dobrý, že na talířích nezůstane ani drobek !

4286
Sdílejte

měkké máslo – 150 g

Na polevu:

tekutá smetana ke šlehání – 200 ml

tmavá čokoláda – 150 g

máslo – 60 g

Rozměr tácky 24 X 24 cm

Recept pokračuje na další straně

postup:

Z mléka, cukru, vajec a pudinkového prášku si uvaříme klasickým způsobem pudink.


Sejmeme z plamene a necháme pod fólií vychladnout.

Potom prošleháme a vešleháme i změklé máslo a i vyšlehanou smetanu.

Do formy začneme ukládat sušenky, které namáčíme do mléka.

Střídavě vrstvíme na sušenky (3 vrstvy sušenek, 3 vrstvy krému a krém je poslední).

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články