Tento lahodný krémový dort je tak jemný, že se zcela taví na jazyku !

3541
Sdílejte

Na krém

2 bílky

80 g cukru krystal

400 g zakysané smetany (1 větší hrnek)

3 PL hladké mouky nebo kukuřičného škrobu

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nejprve oddělíme žloutky a bílé. Přidejte cukr do žloutků, rozšlehejte do pěny a poté zahrňte změkčené máslo, nakrájené na malé kousky.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články