Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

9602
Sdílejte

375 ml (+ na potření) mléko

30 g máslo

Recept pokračuje na další straně

Nejprve si připravíme si všechny suroviny.

Ve velké míse smícháme proseté mouky, prášek do pečiva a sůl .

Uprostřed uděláme důlek.

Smícháme mléko s rozpuštěným máslem.

Do jamky vlijeme mléčně-máslovou směs a smícháme s moukou .

Vytvoříme měkké lepkavé těsto.

Těsto položíme na lehce pomoučený vál a mícháme asi minutku pokud není těsto měkké a hladké .

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články