Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

9522
Sdílejte

375 ml (+ na potření) mléko

30 g máslo

Recept pokračuje na další straně

Nejprve si připravíme si všechny suroviny.

Ve velké míse smícháme proseté mouky, prášek do pečiva a sůl .

Uprostřed uděláme důlek.

Smícháme mléko s rozpuštěným máslem.

Do jamky vlijeme mléčně-máslovou směs a smícháme s moukou .

Vytvoříme měkké lepkavé těsto.

Těsto položíme na lehce pomoučený vál a mícháme asi minutku pokud není těsto měkké a hladké .

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články