Plech velikosti přibližně 28 x 38 cm vyložíme pečícím papírem. Můžeme ho vymažeme i tukem.
Na plech rozetřeme kakaové těsto. Potom polévkovou lžící ukládáme stejné tvarohové hromádky.
Na takto připravený koláč s tvarohem poklademe oblíbené ovoci e.
Já jsem zvolila mražené borůvky.
Recept pokračuje na další straně
Můžeme použít nejen ovoce čerstvé, ale i mražené, případně kompotované, podle naší chuti.
Hrnkový koláč s tvarohem a ovocem pečeme při teplotě 175 stupňů asi 30 minut , podle potřeby.
Když bude nádherně vonět, tehdy je ten správný čas.
Koláč necháme vychladnout. Hotový koláč můžeme pocákáme rozehřátou čokoládou.
Hrnkový koláček tak bude ještě chutnější a čokoládovější.
I když je tento koláč jednoduchý a rychlý, jeho chuť vás velmi mile překvapí .
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂