Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

33369
Sdílejte

Nakonec, když jsou všechny ingredience v krému, prošleháme ještě po dobu 2 minut.

Používáme na zdobení všech sladkých dobrot.

Krém, který neminete, můžete několik dní uchovávat v chladničce, v uzavřené dóze nebo kapse.

VIDEO NÁVOD

 

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články