Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

32098
Sdílejte

Nakonec, když jsou všechny ingredience v krému, prošleháme ještě po dobu 2 minut.

Používáme na zdobení všech sladkých dobrot.

Krém, který neminete, můžete několik dní uchovávat v chladničce, v uzavřené dóze nebo kapse.

VIDEO NÁVOD

 

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články