Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

36476
Sdílejte

Nakonec, když jsou všechny ingredience v krému, prošleháme ještě po dobu 2 minut.

Používáme na zdobení všech sladkých dobrot.

Krém, který neminete, můžete několik dní uchovávat v chladničce, v uzavřené dóze nebo kapse.

VIDEO NÁVOD

 

Kam dál?

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Další články