Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

16177
Sdílejte

6. Vanilkový extrakt – 5 g

postup:

Máslo necháme změknout.
K žloutkem přidáme lžíci cukru, vyšleháme.

Recept pokračuje na další straně

Zbytek cukru dáme s vodou vařit do vodní lázně. Necháme 3 minuty převařit. Cukr musí být zcela rozpuštěn.

Sirup postupně, za stálého šlehání lijeme do žloutkové směsi.

Šleháme, dokud směs nevychladne.

Potom přidáme i máslo a dobře ještě vše spolu prošleháme.

Přidáme i citrónovou šťávu, vanilku a opět prošleháme.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články