Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

29117
Sdílejte

Francouzský krém podle tohoto receptu má bohatou chuť a lahodnou citrónové aroma s přírodní vanilkovou vůní. Krém si stabilně drží tvar a má široké spektrum aplikací, mezi které patří: plnění koláčů a pečiva, zdobení košíčků a rohlíků, zdobení složitých krémových a květinových kompozic na koláčích a dezertech.

Po ochlazení je francouzský krém na dezertech úplně zafixovaný a dodává jim překrásný vzhled.

potřebujeme:

1. Máslo (měkké) – 400 g

2. Cukr – 200 g

3. Voda – 80 g

4. Žloutky – 6 ks

5. Citronová šťáva – 20 g

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články