Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

36440
Sdílejte

Francouzský krém podle tohoto receptu má bohatou chuť a lahodnou citrónové aroma s přírodní vanilkovou vůní. Krém si stabilně drží tvar a má široké spektrum aplikací, mezi které patří: plnění koláčů a pečiva, zdobení košíčků a rohlíků, zdobení složitých krémových a květinových kompozic na koláčích a dezertech.

Po ochlazení je francouzský krém na dezertech úplně zafixovaný a dodává jim překrásný vzhled.

potřebujeme:

1. Máslo (měkké) – 400 g

2. Cukr – 200 g

3. Voda – 80 g

4. Žloutky – 6 ks

5. Citronová šťáva – 20 g

Kam dál?

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Další články