Belskurychlý karamelový koláč s jablky: 10 minut přípravy + pečení, úžasná vůně po celé kuchyni !

13317
Sdílejte

150 g kr. cukru

180 ml mléka

80 g másla rozpuštěného

300 g hladké mouky

1 lžička prášku do pečiva

Recept pokračuje a další straně

postup:

Jablka očistíme a nakrájíme na kostičky.

Jablka přendáme na pánev, přidáme 4 lžíce cukru a vaříme 3 minuty na středním ohni.

Přidáme máslo a necháme rozpustit. Nakonec přidáme skořici a za stálého míchání necháme povařit ještě 5 minut.

Plech vyložíme pečícím papírem. Navrstvíme jablka a připravíme si těsto.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články